Antena Meniu Search
x

Trei tineri deghizaţi în femei au electrocutat un bărbat din Arad şi i-au furat portofelul

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, deghizaţi în femei, au electrocutat un bărbat şi i-au furat portofelul, după ce s-au luat la ceartă din cauza unor 'servicii' neachitate.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 16.04.2019, 14:20

Vezi și

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, deghizaţi în femei, au electrocutat un bărbat şi i-au furat portofelul, după ce s-au luat la ceartă din cauza unor 'servicii' neachitate.

Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni (14-15 aprilie), în zona unui centru comercial pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, şi a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Un paznic al centrului comercial a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că un bărbat a fost tâlhărit în parcare, după ce a văzut imaginile de pe camerele de supraveghere.

Victima, un bărbat în vârstă de 43 de ani, nu a depus plângere la Poliţie, din motive evidente.

Pe acelaşi subiect

"Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descriși ca fiind trei persoane de sex feminin. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autorii infracțiunii sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani", se arată într-o informare a Poliţiei.

Potrivit anchetatorilor, cei trei tineri erau machiaţi, purtau peruci şi ciorapi plasă şi l-ar fi electrocutat pe bărbat sub pretextul neachitării unor servicii.

"În baza probatoriului administrat, cei trei tineri au fost reținuți ieri pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată", au mai anunţat anchetatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Trei tineri deghizaţi în femei au electrocutat un bărbat din Arad şi i-au furat portofelul