Antena Meniu Search
x

Video Trei tineri din Tecuci, filmaţi cum fură o haină pusă la uscat pe balcon. Cum s-a căţărat hoţul până la etajul 1

Locatarii unui apartament din Tecuci au fost jefuiţi fără ca hoţii să intre măcar în casă. Trei tineri au furat o haină întinsă la uscat în balconul de la etajul 1, unul dintre ei urcându-se pe o bară de metal din faţa blocului. Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere instalate în zonă.

de Redactia Observator

la 26.01.2022, 16:59

Vezi și

Imagini care adeveresc un coşmar des întâlnit al celor care locuiesc la etajele inferioare ale blocurilor. Trei tineri din Tecuci au fost filmaţi în timp ce ies din scara imobilului, moment în care au pus ochii pe un articol vestimentar întins la uscat în balconul de la etajul 1.

Cum au procedat hoţii. Au furat haina de la balcon

Cum aveau la îndemână o structură metalică, unul dintre hoţi s-a căţărat cu îndemânare şi a furat haina, coborând apoi în linişte, fără ca cei jefuiţi să prindă de veste. Tinerii au urcat într-o maşină parcată în faţa blocului şi au plecat netulburaţi de nimeni. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, în nopatea de 21 spre 22 ianuarie, transmite Poliţia Locală din Tecuci. Hoţii nu au fost identificaţi până acum, iar căutările continuă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Trei tineri din Tecuci, filmaţi cum fură o haină pusă la uscat pe balcon. Cum s-a căţărat hoţul până la etajul 1