Antena Meniu Search
x

Video Mai mulți copii au vandalizat o stradă din Tecuci. Distracția i-a costat scump, mai ales pe părinți

O mână de copii a transformat o stradă din Tecuci într-o scenă ca după război. Micii vandali s-au distrat distrugând ghivecele cu flori, pomii şi stâlpii de iluminat. Atât că distracţia a fost filmată de camerele de supraveghere şi, în câteva ore, adolescenţii au fost identificaţi. Revoltaţi, localnicii cer să fie pedepsiţi exemplar. 

de Adrian Obreja

la 27.11.2021, 19:44

Vezi și

Totul se întâmplă pe strada Ştefan cel Mare din Tecuci. La adăpostul întunericului, cei şapte puşti distrug tot ce le iese în cale. Se agaţă de stâlpii de iluminat şi rup lămpile. Apoi trec la ghivecele cu flori, din care smulg crizantemele. Vandalizarea îi amuză copios, copiii râd şi se îmbrăţişează, mândri de isprava lor. La lumina zilei, dezastrul lasă un gust amar trecătorilor. Revoltaţi, cer ca tinerii să fie aspru pedepsiţi. 

LocalnicăLa şcoala de corecţie, că ăştia sunt minori, şi să nu-i mai scoată de acolo niciodată. 

Localnic: Muncă în folosul comunității. Să muncească cu mânuța lor până repară tot ce s-a stricat. 

LocalnicNu se poate așa ceva. Și nu e prima oară când se întâmplă asta. 

Pe acelaşi subiect

Cum oraşul este împânzit de camere de supraveghere, a fost doar o chestiune de ore până când unul dintre adolescenţi a fost identificat. De la el, s-a ajuns apoi şi la ceilalţi şase. Au vârste între 13 şi 16 ani. 

Părinții vor plăti scump

Adrian Obreja, reporter Observator: Cei șapte minori au fost amendați cu o mie de lei fiecare, iar părinții trebuie să achite peste 4.500 de lei, costurile reparațiilor pentru tot ceea ce au stricat. În plus, părinţii sunt buni de plată pentru încă o amendă. 

Ionuț Bejan, director Poliția Locală Tecuci: Au fost sancționați și părinții acestora în cuantum de 2.500 de lei pentru nesupravegherea lor. 

De la poliţia locală, dosarul a ajuns la poliţia municipală, care a deschis dosar penal pentru distrugere. 

Lucian Costin, primar Tecuci: Ne vom constitui parte civilă în dosarul penal deschis la poliția municipiului Tecuci. Cele mai costisitoare au fost candelabrele de iluminat public. 

Primarul speră ca rapiditatea identificării micilor vandali să le fie învăţătură de minte şi altora. Orașul este monitorizat cu ajutorul a 100 de camere de luat vederi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Mai mulți copii au vandalizat o stradă din Tecuci. Distracția i-a costat scump, mai ales pe părinți