Antena Meniu Search
x

Foto Tren de călători deraiat la Câmpia Turzii, după ce boghiul de la un vagon a cedat

Un tren de călători a deraiat, joi dimineața, în zona Câmpia Turzii - Valea Florilor, din cauza unui boghiu rupt. CFR Călători a anunțat că pasagerii au fost preluați de trenurile în circulație către destinația finală și că în niciun moment nu a fost pusă în pericol siguranța lor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.07.2021, 12:51

Boghiu rupt la un tren de călători
Tren de călători deraiat la Câmpia Turzii, din cauza unui boghiu rupt

Trenul Regio 3081 ar fi deraiat joi dimineață, la ora 4.00, după ieșirea din Câmpia Turzii, după podul peste Arieș, în zona Lut la km 452+700, înspre exteriorul ecartamentul, fără a se răsturna.

CFR Călători anunță, într-un comunicat, că nu se cunosc cauzele care au condus la producerea acestui deranjament, iar ele sunt în curs de cercetare de o comisie care s-a deplasat la fața locului.

Clubferoviar.ro scrie însă că o posibilă cauza (sau poate efectul) deraierii vagonului ar fi ruperea unui lonjeron, parte a unui boghiu, acea structură poziționată dedesubtul unui vagon la care sunt atașate roți.

”Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR”, se mai arată în comunicatul CFR Călători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tren de călători deraiat la Câmpia Turzii, după ce boghiul de la un vagon a cedat