Antena Meniu Search
x

Video Trenul prezidenţial a ajuns în gara Constanţa. Cine au fost călătorii: "Păreau că erau puşi pe treburi serioase"

Surpriză, ieri, în gara din Constanţa: pe unul dintre peroane a staţionat... trenul prezidenţial. Garnitura a adus de la Bucureşti membrii ai Comisiei Europene pe probleme de transport. Aceştia, împreună cu Sorin Grindeanu şi alţi oficiali, se vor reuni, astăzi, în staţiunea Mamaia la primul Comitet de Monitorizare a Programului de Transport. 

de Redactia Observator

la 04.05.2023, 08:02

Vezi și

Trenul prezidenţial a ajuns în Gara din Constanţa cu o întârziere de 15 minute

Călătorii nu au fost oameni obişnuiţi, ci oficiali europeni, dar şi reprezentanţi ai Companiei Naţionale Căile Ferate Române precum şi ai instituţiilor aflate în subordinea ministerului Transporturilor. 

Daniel Georgescu - director ACN Constanţa: Au vrut să vadă exact câteva lucrări care s-au executat. Vorbim despre podul peste Dunăre de la Cernavodă, zona de autostradă, reabilitarea liniilor ferate din zona Palas și ecluza de la Cernavodă. 

Trenul este compus din 17 vagoane, 15 dintre ele fiind speciale, dotate cu dormitoare, sufragerie, sală de conferinţe, bucătărie şi resaturant. Garnitura de tren a fost tractată de una dintre cele mai bune locomotive pe care le are CFR Călători.

Turist: Am fost foarte încântat de acest tren. Oamenii care au sosit aici erau remarcabili şi păreau că erau puşi pe treburi serioase. 

Cu acest tren au călătorit, de-a lungul vremii, Nicolae Ceaușescu, Ion Iliescu sau Traian Băsescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Trenul prezidenţial a ajuns în gara Constanţa. Cine au fost călătorii: "Păreau că erau puşi pe treburi serioase"