Antena Meniu Search
x

Triunghi amoros la o primărie din Vaslui. Viceprimarul, idilă cu o tânără măritată şi cu doi copii. Soţul a aflat întâmplător

Telenovelă în toată regula la primăria Duda Epureni, din judeţul Vaslui. Viceprimarul este acuzat că a stricat casa unui bărbat cu doi copii, după ce s-a iubit cu partenera acestuia de viaţă. Idila era cunoscută de toată comuna, mai puţin de soţul încornorat, care a aflat întâmplător.

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 22:45

Triunghi amoros la o primărie din Vaslui. Viceprimarul, idilă cu o tânără măritată şi cu doi copii. Soţul a aflat întâmplător - Shutterstock

Mai precis, bărbatul a descoperit că era înşelat după ce soţia lui şi-a uitat telefonul în cameră, iar el a reuşit să citească schimbul de mesaje dintre cei doi. Cuplul s-a certat puternic, iar femeia a părăsit casa cu copilul cel mic, iar el a rămas acasă cu celălalt minor.

Telenovelă la primărie

Omul s-a dus val-vârtej la primărie să ceară socoteală, însă viceprimarul nu a vrut să iasă la discuţii ca între bărbaţi.

„Eu nu mă las, până ce viceprimarul nu va sta față în față cu mine, ca să îmi explice de ce mi-a stricat casa. Mă duc la Primărie zi de zi, până îmi va da o explicație”, a spus soţul înşelat pentru Vremea Nouă.

De cealaltă parte, viceprimarul se apără şi spune că sunt pure speculaţii şi că soţia bărbatului este în măsură să facă lumină. Şi femeia, neagă idila. “Domnul viceprimar nu are nicio treaba cu mine, nu s-a bagat în căsnicia mea și nu știu de ce s-au inventat atâtea minciuni. Eu am plecat de acasă din cauza soțului, care m-a bătut”.

Cu toate acestea, soţul încornorat spune că are probe şi imagini de pe camerele de supraveghere care îi confirmă povestea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Triunghi amoros la o primărie din Vaslui. Viceprimarul, idilă cu o tânără măritată şi cu doi copii. Soţul a aflat întâmplător