Antena Meniu Search
x

Video Trupul neînsufleţit al lui Mihai, tânărul care s-a înecat sub ochii prietenilor săi, a fost recuperat după 4 zile din lacul Colibiţa

Trupul neînsuflețit al tânărului dispărut în lacul Colibiţa a fost recuperat de scafandrii bistrițeni și adus la mal. Timp de patru zile, inclusiv pe timpul nopții, salvatorii au executat misiuni de căutare. 

de Redactia Observator

la 10.01.2023, 21:09

Vezi și

Cadavrul tânărului dispărut sâmbătă în lacul Colibița din județul Bistrița-Năsăud a fost recuperat marți de scafandri. ''Trupul neînsuflețit al tânărului dispărut în lacul Colibiţa a fost recuperat de scafandrii bistrițeni și adus la mal'', a transmis marți ISU Bistrița-Năsăud.

Timp de patru zile, inclusiv pe timpul nopții, pompierii militari din cadrul ISU Bistrița-Nasaud, în ultimele zile cu sprijinul celor din cadrul ISU Cluj, Sălaj și Mureș, polițiști și jandarmi și alte autorități publice au executat misiuni de căutare.

Mihai s-a înecat sub ochii prietenilor săi în Lacul Colibiţa

Mihai, Adelin şi David au între 18 şi 22 de ani şi sunt prieteni buni. Când David, plecat în Spania, s-a întors în ţară, cei trei au vrut să sărbătorească evenimentul printr-o escapadă la munte. Au ales lacul Colibiţa unde au închiriat o cabană. Sâmbătă, în jurul orei 16.00, băieţii au luat o hidrobicicletă şi au ieşit pe lac.

După doar o jumătate de oră, ambarcaţiunea s-a răsturnat, iar tinerii au căzut în apă. Adelin şi David au reuşit să ajungă teferi la mal. Mihai, însă, care nu ştia să înoate, nu a mai ieşit la suprafaţă. Din spusele martorilor, se pare că nici unul dintre tineri nu purta vestă de salvare. 

Poliţiştii spun că ambarcaţiunea nu se putea închiria în această perioadă. Tinerii au găsit hidrobicicleta la mal şi au decis să se plimbe cu ea. Anchetatorii încearcă să stabilească acum de ce s-a răsturnat şi ce s-a întâmplat în secundele imediat următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Trupul neînsufleţit al lui Mihai, tânărul care s-a înecat sub ochii prietenilor săi, a fost recuperat după 4 zile din lacul Colibiţa