Antena Meniu Search
x

Video "Cei doi l-au lăsat în urmă şi s-a înecat". Un tânăr a dispărut în Lacul Colibiţa, după ce a ieșit, cu alți prieteni, să se distreze cu o hidrobicicletă

Un tânăr de 22 de ani a dispărut în apele lacului Colibița din Bistrița-Năsăud şi a fost căutat până noaptea târziu de către scafandri. Bărbatul a căzut de pe o hidrobicicletă pe care se afla împreună cu alți doi prieteni, care au reușit să se salveze. Cei trei, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, sunt din Mureş. Căutările vor fi reluate în această dimineaţă.

de Redactia Observator

la 08.01.2023, 08:19

Vezi și

Scafandrii din Bistriţa au răscolit lacul ore în şir, în condiţii deloc prietenoase. 

Paul Seserman, ISU Bistrița-Năsăud: Intervenţia implică un grad ridicat de dificultate deoarece este o intervenţie pe timpul nopţii şi temperatura apei este foarte scăzută.

S-a întâmplat undeva în jurul orei 16. Cu o jumătate de oră înainte, tânărul, împreună cu doi prieteni, a ieşit cu o hidrobicicletă să se distreze pe lac. Niciunul nu avea vestă de salvare. Ba mai mult: martorii spun că erau îmbrăcaţi în tricouri şi pantaloni scurţi, iar în picioare aveau şlapi. 

Martor: Uitându-mă pe lac, cu binoclu, îi vedeam cum aruncau sticle de pe hidrobicicletă, aruncau în apă. Îmbrăcaţi în pantaloni scurţi şi tricou, toţi trei.

Pe acelaşi subiect

Un pompier care se afla în timpul liber a observat totul și a sărit în ajutor

Din păcate, distracţia lor n-a durat foarte mult.  

Un pompier care se afla în timpul liber a observat totul de pe o altă ambarcațiune și a sărit în ajutor. 

Pompier: Am observat o hidrobicicletă cu flotoarele în sus, iar două persoane înotau spre mal. Am întrebat: "Câţi aţi fost?" Au spus 3. "Unul unde este?" Şi au făcut semn că a intrat la fund. Din cauza faptului că ei au început toţi trei să înoate spre mal, iar la o distanţă de 10 metri de ambarcaţiune s-a intrat în panică, cei doi l-au lăsat pe celălalt în urmă şi s-a înecat. 

Căutările vor fi reluate în această dimineaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Cei doi l-au lăsat în urmă şi s-a înecat". Un tânăr a dispărut în Lacul Colibiţa, după ce a ieșit, cu alți prieteni, să se distreze cu o hidrobicicletă