Antena Meniu Search
x

Trupul unei fete de 13 ani, care dispăruse de acasă, a fost găsit de un vecin într-o pădure din Bistrița-Năsăud

O fată în vârstă de 13 ani, dată dispărută de familie, a fost găsită, duminică, decedată într-o râpă din pădurea din Telciu, județul Bistrița-Năsăud. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauza decesului.

de Redactia Observator

la 26.09.2021, 15:41

O fată de 13 ani, dată dispărută, a fost găsită fără viaţă într-o pădure din Bistrița-Năsăud
O fată de 13 ani, dată dispărută, a fost găsită fără viaţă într-o pădure din Bistrița-Năsăud

Familia fetei în vârstă de 13 ani, din Telciu, județul Bistrița-Năsăud, a anunțat dispariția copilei sâmbătă seara, în jurul orei 20:40, potrivit MEDIAFAX. Polițiștii au căutat-o pe fată, însă din cauza vizibilității reduse, acțiunea s-a încheiat duminică dimineața, în jurul orei 4:00.

Trupul copilei, descoperit de un vecin

La primele ore ale dimineții, familia i-a anunțat pe polițiști că un vecin a găsit-o pe fată într-o pădure din Telciu, căzută într-o râpă de aproximativ 35 de metri. Din păcate, copila era decedată. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să se stabilească, în urma necropsiei dispuse, cauzele și modalitatea producerii decesului și împrejurările producerii evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Trupul unei fete de 13 ani, care dispăruse de acasă, a fost găsit de un vecin într-o pădure din Bistrița-Năsăud