Antena Meniu Search
x

Tupeul unui hoţ din judeţul Suceava: a furat capacele de la roțile unei maşini de poliţie. Este judecat acum pentru furt calificat

Hoţ cu tupeu, într-o localitate din Suceava! Un bărbat de 35 de ani a furat direct de la poliţie. Individul a sustras, pe timp de noapte, 4 capace de la roţile unei autospeciale. A fost însă prins, iar prejudiciul a fost recuperat.

de Redactia Observator

la 07.10.2022, 14:01

Vezi și

Poliţiştii au fost chemaţi la Bosanci pentru a verifica o sesizare primită. Au parcat maşina chiar în centrul localităţii, lângă sediul primăriei, şi au plecat pe jos pe uliţele comunei. Înainte de a acţiona, hoţul a dat târcoale autospecialei, s-a asigurat că nu este văzut şi a sustras capacele de la roţile maşinii. Însă, nu a luat în calcul un aspect.

Camerele de supraveghere din zonă l-au surprins pe hoţ în timp ce fura capacele maşinii

Zona este monitorizată video, nu mai puţin de cinci camere de supraveghere sunt amplasate în parcarea din centrul localităţii, unde a avut loc furtul. Astfel, pe baza imaginilor, poliţiştii l-au identificat pe făptaş şi au reuşit să recupereze capacele de la roţi. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 24 de ore, iar acum este cercetat în libertate pentru furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tupeul unui hoţ din judeţul Suceava: a furat capacele de la roțile unei maşini de poliţie. Este judecat acum pentru furt calificat