Antena Meniu Search
x

Peste 100 de români care urmau să petreacă Revelionul în Dubai, întorși cu avionul

Au plătit mii de euro ca să-şi petreacă Revelionul în Dubai, dar vor întâmpina noul an pe un aeroport! Este coşmarul trăit de peste 100 de turişti români, după ce avionul care trebuia să-i ducă încă de ieri în vacanţă a făcut cale întoarsă, pe Aeroportul Otopeni.

de Redactia Observator

la 31.12.2019, 23:09

Vezi și

Au plătit mii de euro ca să-şi petreacă Revelionul în Dubai, dar vor întâmpina noul an pe un aeroport! Este coşmarul trăit de peste 100 de turişti români, după ce avionul care trebuia să-i ducă încă de ieri în vacanţă a făcut cale întoarsă, pe Aeroportul Otopeni. Cursa a fost amânată aproape 24 de ore, din cauza unor probleme tehnice.

Cu bagajele făcute şi speranţele distruse, în prag de Revelion, peste 100 de români aşteaptă în aeroportul Henri Coandă să decoleze spre Dubai. Visau să întâmpine acolo noul an şi ar fi trebuit să ajungă încă de ieri. Însă, la câteva minute după decolare, au apărut primele probleme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aproape o oră, aeronava a survolat Bucureştiul, apoi s-a întors pe aeropotul din Otopeni.

Turiştii au fost debarcaţi din avion. Compania aeriană a anulat zborul şi le-a oferit pasagerilor apă, mâncare şi locuri de cazare peste noapte. Cursa Fly Dubai a fost în cele din urmă reprogramată pentru astăzi la prânz. Doar că, întorşi la aeroport, oamenii au aflat că vor zbura cu aceeaşi aeronavă retrasă ieri din cauza problemelor tehnice.

Avionul va ateriza în Dubai cu doar câteva minute înainte de miezul nopţii. Un Revelion ratat, spun cei mai mulţi pasageri. Unii au ales să renunţe la călătorie şi să depună plângere împotriva companiei aeriene.

Reprezentanţii Fly Dubai nu au putut fi contacţi până la această oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Peste 100 de români care urmau să petreacă Revelionul în Dubai, întorși cu avionul