Antena Meniu Search
x

Ucigaşul lui Marian Cozma, arestat din nou. Momentul în care Ivan Sztojka este prins de poliţişti (Video)

Ivan Sztojka, ucigaşul handbalistului Marian Cozma, a ajuns din nou în spatele gratiilor, la un an şi trei luni după ce a fost eliberat din închisoare pentru bună purtare. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.11.2019, 14:45

Ivan Sztojka, ucigaşul handbalistului Marian Cozma, a ajuns din nou în spatele gratiilor
Ucigaşul lui Marian Cozma, arestat din nou. Momentul în care Ivan Sztojka este prins de poliţişti - Facebook / 24.hu

Ivan Sztojka, ucigaşul handbalistului Marian Cozma, a ajuns din nou în spatele gratiilor, la un an şi trei luni după ce a fost eliberat din închisoare pentru bună purtare. 

Cel care l-a omorât pe "Păsărilă", în 8 februarie 2009, a fost arestat fiind acuzat că a participat la organizarea de grup infracțional.

Mai precis, tânărul este acuzat că a obligat o tânără să se prostitueze. Conform procurorilor, Ivan Sztojka, ajutat de trei acoliți, au luat toți banii pe care respectiva i-a câștigat din prostituție. 

El a fost arestat când pleca de la domiciliul din Enying cu mașina. Site-ul 24.hu a publicat imagini din momentul capturării lui Sztojka. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă va fi găsit vinovat, Ivan Sztojka va trebui să facă și cei patru ani și jumătate care îi mai rămăseseră din pedeapsa primită după ce l-a înjunghiat mortal pe Marian Cozma.

Tatăl lui Marian Cozma: "Sper să rămână după gratii pentru totdeauna"

În iulie 2018, Petre Cozma, tatăl handbalistului Marian Cozma, a fost extrem de furioas când a aflat că ucigaşul fiului său a fost eliberat cu patru ani mai devreme, pentru "bună purtare".

Acum, bărbatul speră ca Sztojka să nu mai iasă din închisoare.

"Sper să rămână în închisoare pentru totdeauna. Merită să primească exact i-a făcut el băiatului mei nevinovat. Familia mea nu a primit nicio despăgubire, iar eu nu mai am de gând să aştept, voi merge în instanţă", a declarat Petre Cozma, potrivit 24.hu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Ucigaşul lui Marian Cozma, arestat din nou. Momentul în care Ivan Sztojka este prins de poliţişti (Video)