Antena Meniu Search
x

Ucis în bătaie de propriul frate. O ceartă pe moştenire, la un pahar, a dus la crimă într-un sat din Arad. Vecinii au sunat, îngroziţi, la 112

Ameţit de aburii alcoolului, un bărbat în vârstă de 46 de ani din localitatea Neudorf, judeţul Arad, a comis o crimă înfiorătoare. Şi-a ucis în bătaie propriul frate, cu 7 ani mai tânăr, de la o ceartă pe moştenire. Vecinii au chemat, panicaţi, poliţia, iar făptaşul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul şi-a recunoscut crima.

de Redactia Observator

la 13.03.2023, 09:34

maşină de poliţie în România
Crimă într-un sat din Arad: ucis în bătaie de frate - Shutterstock (scop ilustrativ)

Un bărbat de 46 de ani din localitatea arădeană Neudorf a fost arestat preventiv pentru că şi-a ucis fratele după ce a băut cu acesta alcool şi au început să se certe din cauza unei moşteniri. Crima a fost descoperită de poliţişti la scurt timp după ce a fost comisă, agenţii fiind chemaţi prin apel la 112 de către vecinii care au auzit scandalul dintre cei doi fraţi.

Bărbatul a recunoscut crima: şi-a ucis fratele, pentru moştenire

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ramona Lungu, a declarat luni, pentru Agerpres, că suspectul a fost arestat duminică după-amiază şi că şi-a recunoscut fapta. "Pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri legate de moştenire, inculpatul în vârstă de 46 de ani i-a aplicat fratelui său de 39 de ani mai multe lovituri cu pumnii, picioarele, cu o bâtă şi un borcan spart, provocându-i victimei multiple leziuni care au condus la deces. Potrivit concluziilor preliminare ale Serviciului de Medicină Legală Arad, moartea a fost violentă şi a fost cauzată de politraumatism cu componente cranio-cerebrale, toracice şi abdominale", a declarat Ramona Lungu.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracţiunile de violenţă în familie şi omor calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ucis în bătaie de propriul frate. O ceartă pe moştenire, la un pahar, a dus la crimă într-un sat din Arad. Vecinii au sunat, îngroziţi, la 112