Antena Meniu Search
x

Video "Uită-te cum vine necazul". Cu ochii în lacrimi, doljenii rămaşi pe drumuri, îşi numără pagubele. Infernul de foc le-a mistuit agoniseala de-o viaţă

După tragedia din judeţul Dolj în care un incendiu de vegetaţie a distrus mai multe locuinţe, localnicii au rămas acum pe drumuri şi îşi numără pagubele. Vântul puternic a adus flăcările puternice de pe mirişte în curţile oamenilor. Au ars patru case, dar şi animale, păsări şi utilaje din mai multe gospodării, iar cinci persone au ajuns la spital intoxicaţi cu fum.

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 09:52

Vezi și

"Ia uitaţi munca de-o viaţă a vecinului"

"Daună totală. Uită-te şi tu cum vine necazul"

Aşa a arătat infernul prin care au trecut mai mulţi localnici din satul Zăval. Vâlvătaia a fost adusă de vântul puternic, de pe câmp, unde ardea vegetaţia uscată. Patru case au fost complet arse de flăcările puternice. La o zi după tragedie oamenii privesc cu ochii în lacrimi toată agoniseala de-o viaţă făcută una cu pământul.

Oamenii şi-au lăsat gospodăriile şi au încercat să scape din furia flăcărilor

Pe acelaşi subiect

Îngroziţi, oamenii şi-au lăsat gospodăriile şi au încercat să scape din furia flăcărilor. Zeci de pompieri și voluntari au venit în ajutor, însă pagubele sunt enorme.

Tania Vîlceanu Isu Dolj: Au fost afectate 12 gospodării, 4 case au fost afectate secundar, acoperişul caselor, 11 anexe gospodăreşti confecţionate din lemn. Unul e în totalitate, altele doar anexele acoperişul.

Primăria le-a oferit localnicilor locuri temporare în care să locuiască.

Tudor Emanuel, viceprimarul: O parte dintre persone o să locuiască pe la rude, pe la venici şi am făcut toate demersurile pt niste module pt a locui în ele o perioadă.

În urma incediului cinci oameni au ajuns la spital, patru intoxicați cu fum și altul cu atac de panică.O anchetă urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Uită-te cum vine necazul". Cu ochii în lacrimi, doljenii rămaşi pe drumuri, îşi numără pagubele. Infernul de foc le-a mistuit agoniseala de-o viaţă