Meniu
Search
x

Video "Uită-te şi tu cum dă cu pumnii în el!" Controlor de tren, luat la bătaie de un călător în timp ce verifica biletele

Un controlor de tren a fost luat la bătaie pe ruta Mangalia-Sibiu, fiind nevoie de intervenţia mai multor călători pentru a calma spiritele. Autoritățile s-au sesizat din oficiu, după ce imaginile au fost publicate pe internet.

De Redactia Observator la 08.08.2022, 17:18
Vezi și

Un bărbat la bustul gol a sărit să îl bată pe controlor în timp ce acesta verifica biletele de călătorie. Agresiunea ar fi avut loc pe ruta Mangalia - Sibiu, spre uluirea celor prezenţi în tren la acel moment. 

O persoană a filmat întregul scandal şi a postat imaginile pe internet.

În imaginile video se poate observa cum un bărbat se ia la harță cu un controlor de bilete, după care îi dă și doi pumni. Angajatul trenului privat a ripostat, iar mai multe persoane au încercat să intervină.

În cele din urmă, bărbatul agresiv a fost scos pe peronul gării de alţi călători, trenul fiind la acel moment în stație la Cernavodă.

Pe acelaşi subiect

Poliţia a deschis dosar penal pentru ultraj

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Fetești au fost sesizați, la data de 7 august a.c., în jurul orei 21.00, cu privire la faptul că, în trenul care circula pe magistrala CF 800, relația Mangalia-Sibiu, s-a produs o altercație  între două persoane. 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că  altercația a avut loc în timp ce controlorul de tren efectua controlul legitimațiilor de călătorie, moment în care un călător l-ar fi lovit și îmbrâncit, după care a coborât din tren în stația Cernavodă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cercetăriile fiind continuate, în vederea stabilirii situației de fapt și identificării bărbatului implicat în altercație.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Uită-te şi tu cum dă cu pumnii în el!" Controlor de tren, luat la bătaie de un călător în timp ce verifica biletele