Antena Meniu Search
x

Video "Uitaţi, câte sticle au căzut jos!" Accident mortal cu trei tineri beți, pe un drum din Mureș. Un băiat a fost aruncat de pe banchetă prin geamul BMW-ului

Accident mortal, puţin după miezul nopţii, la zece kilometri de Târgu Mureş. Şoferul unui autoturism ar fi intrat cu vizeză într-o curbă, şi, ajuns pe contrasens, s-a izbit frontal de un altul care venea regulamentar din sens opus. Martorii spun că şoferul vinovat era în maşină cu doi prieteni şi veneau de la o petrecere, toţi trei fiind băuţi. Unul dintre pasageri, aflat pe bancheta din spate, a fost proiectat prin geam la impact şi nu a supravieţuit. 

de Redactia Observator

la 27.03.2023, 08:29

Vezi și

Pentru bărbatul de aproximativ 27 de ani, medicii n-au mai putut face nimic. Se afla în maşină cu doi prieteni şi ar fi venit de la o petrecere. În celălat autoturism se afla un tânăr şi prietena lui, care au rămas blocaţi între fiare.

Accidentul s-a produs puțin după miezul nopții, la 10 km de Târgu Mureș

Dr. Diana Vicaș, UPU SMURD Târgu Mureș: Cinci victime din accidentul rutier. Două victime încarcerate, patru victime au fost de cod galben.

Florea Dorin, ISU Târgu Mureș: Iar, din păcate, o victimă de cod negru. Pe raza localităţii Nazda, judeţul Mureş. 

Pe acelaşi subiect

Martor: Trei băieţi. Unul, care a decedat, era jos, între maşini. Celălalt era între uşă şi caroserie şi a treia victimă era lângă un sâlp.  

Maior Moldovan Alin, şef grupă operativă ISU Mureș: A fost o intervenţie dificilă datorită nr mare de victime şi poziţionarea autoturismelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ceilalţi doi răniţi, şoferul, de 34 de ani, şi prietena lui, de 28 de ani, au fost scoşi de pompieri din maşina făcută praf.

Tatăl soferului nevinovat: A sunat prietena băiatului meu, a sunat: haideţi repede că...De la noi au venit, 10 minute, 15 minute mai înainte. După cum am înţeles, ăia au venit din oraş. Erau beţi. 

Martor: Uitaţi, sticlele...câte sticle au căzut jos! Şi sticlele de vin! Tăt, tăt, tăt!

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Uitaţi, câte sticle au căzut jos!" Accident mortal cu trei tineri beți, pe un drum din Mureș. Un băiat a fost aruncat de pe banchetă prin geamul BMW-ului