Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Accident în "curba morţii", în Suceava. Un șofer a ajuns cu cisterna de motorină în șanţ. Autospeciala ISU care urma să intervină s-a răsturnat în același loc

Dublu accident în Suceava. O cisternă cu 26 de tone de motorină şi o autospecială de pompieri s-au răsturnat astăzi în vestita "curbă a morţii", dintre localitățile Roșiori și Vadu Moldovei.

De Redactia Observator la 26.03.2023, 21:27
Vezi și

Şoferul cisternei cu numere de Ucraina, în vârstă de 22 de ani, ar fi pierdut controlul volanului şi a ieşit cu mastodontul prin parapete. La puţin timp după, o autospecială ISU, care ar fi trebuit să intervină, s-a rasturnat şi ea.

Şoferul cisternei ar fi pierdut controlul volanului

“În apropiere de locul producerii accidentului, autocisterna cu apă s-a răsturnat pe carosabil, fiind blocat un sens de mers. Conducătorul auto (singurul ocupant al autovehiculului) a fost evaluat de către echipajul SMURD şi refuză transportul la spital. Împrejurările producerii celor două accidente vor fi stabilite de către organele competente”, a anunţat ISU Suceava. 

Din fericire, nu au existat victime. Cele două vehicule au fost repuse pe roţi, iar traficul în zonă s-a desfăşurat pe un singur sens. Autorităţile încearcă acum să afle din ce cauză s-a întâmplat totul.

Cisterna încărcată cu motorină are şase compartimente, iar pe la capacele a două dintre acestea sunt uşoare scurgeri de combustibil, pompierii asigurând măsurile PSI. De asemenea, autospeciala pompierilor militari a fost repusă pe roţi şi va fi transportată la sediul subunităţii din Fălticeni. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Accident în "curba morţii", în Suceava. Un șofer a ajuns cu cisterna de motorină în șanţ. Autospeciala ISU care urma să intervină s-a răsturnat în același loc