Antena Meniu Search
x

ULTIMA ORĂ! Impact VIOLENT între un autocar cu pasageri din Serbia și un camion, în Satu Mare. Sunt cel puţin 13 VICTIME. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție

UPDATE Cel puţin 13 persoane au fost rănite, luni, după ce un camion şi un autocar, în care se aflau 36 de pasageri din Serbia, s-au ciocnit pe Drumul Naţional 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare.

UPDATE ora 19:42 - Treisprezece persoane au fost rănite după ce un autocar, în care se aflau 36 de pasageri din Serbia, şi o autoutilitară s-au ciocnit pe Drumul Naţional 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare.

Conform reprezentantului ISU Satu Mare, trei dintre victime sunt în stare mai gravă, pentru una fiind solicitată intervenţia elicopterului SMURD, pentru a-l transporta la Spitalul Judeţean din Oradea. Ceilalţi răniţi vor fi transportaţi la spitale din Satu Mare", a afirmat purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, Adriana Pop.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Ea a mai spus că a fost activat Planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost trimise şapte ambulanţe.

Știrea inițială

Cel puţin cinci persoane au fost rănite, luni, după ce un camion şi un autocar s-au ciocnit pe Drumul Naţional 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare. Victimele sunt conştiente şi, potrivit primelor informaţii nu există persoane încarcetate. Pentru salvarea răniţilor a fost solicitat un elicopter SMURD, informează News.ro

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, luni, că un grav accident de circulaţie s-a produs pe DN 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare.

Din primele informatii sunt cinci victime, cu diferite traumatisme şi escoriaţii, însă toate persoanele sunt conştiente, nefiind victime încarcerate.

La faţa locului intervin patru echipaje de prim-ajutor SMURD şi două ambulanţe SAJ Satu Mare, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere.

De asemenea, a fost solicitat un elicopter SMURD, pentru a prelua şi transporta victimele la unităţile spitaliceşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » ULTIMA ORĂ! Impact VIOLENT între un autocar cu pasageri din Serbia și un camion, în Satu Mare. Sunt cel puţin 13 VICTIME. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție