Antena Meniu Search
x

TRAGIC! Se pregătea să aducă pe lume un copil, dar durerile de la naștere au UCIS-O! O tânără S-A ARUNCAT de la etaj după ce i-a fost refuzată operația de CEZARIANĂ (VIDEO)

O femeie care se pregătea să aducă pe lume un copil a avut parte de un sfârșit groaznic din cauza durerile provocate de naștere.

O femeie care se pregătea să aducă pe lume un copil a avut parte de un sfârșit groaznic din cauza durerile provocate de naștere.

Tânăra a decis să se arunce de la etajul 5 al spitalului unde se internase, pentru a naște, după ce n-a mai putut suporta durerile. Femeia a fost surprinsă prăbușindu-se pe holurile spitalului, in cauza durerii insuportabile și implorându-și familia să accepte o operație de cezariană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Daily Mail, cererea ei a fost refuzată, deși medicii au recomandat o astfel de intervenție, din cauza faptului că bebelușul avea capul prea mare, iar femeia s-a sinucis.

Cazul dramatic s-a petrecut într-un spital din orașul Yulin din provincia Shaanxi din nordul Chinei.

"Femeia însărcinată a ieşit de două ori din salon pentru a-şi implora rudele să îi permită să nască prin cezariană deoarece nu mai suportă durerile, dar acestea au insistat ca ea să nască natural", susțin medicii care erau de gardă în acea zi.

Poliţia a catalogat cazul ca fiind sinucidere.

Reacţiile de revoltă şi indignare nu au întârziat să apară pe reţelele de socializare.

"O femeie căsătorită nu este doar o maşină de făcut copii! Cum pot oamenii să fie atât de ignoranţi în zilele noastre?", este unul dintre reacțiile apărute în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » TRAGIC! Se pregătea să aducă pe lume un copil, dar durerile de la naștere au UCIS-O! O tânără S-A ARUNCAT de la etaj după ce i-a fost refuzată operația de CEZARIANĂ (VIDEO)