Antena Meniu Search
x

Ultima oră! Femeie LOVITĂ MORTAL de tren, în judeţul Alba! Traficul feroviar pe ruta Cluj-Bucureşti este blocat!

Traficul feroviar pe ruta Cluj - Bucureşti este blocat, joi dimineaţa, în judeţul Alba după ce o femeie a fost accidentată mortal de un tren interregio.

Sursă foto: alba24.ro

Traficul feroviar pe ruta Cluj - Bucureşti este blocat, joi dimineaţa, în judeţul Alba după ce o femeie a cărei identitate nu a fost încă stabilită a fost accidentată mortal de un tren interregio, scrie News.ro

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, a declarat pentru News.ro că o femeie a fost accidentată mortal, în apropierea Gării Aiud, de trenul IR 1836 ce circula pe ruta Cluj Napoca - Bucureşti.

"Cercetarea la faţa locului este în desfăşurare şi urmează să fie stabilite împrejurările producerii evenimentului precum şi identitatea victimei", a spus Prodan.

Potrivit sursei citate, traficul feroviar în zonă este blocat şi trenul care a lovit femeia este oprit până ce va fi realizată cercetarea la faţa locului.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Ultima oră! Femeie LOVITĂ MORTAL de tren, în judeţul Alba! Traficul feroviar pe ruta Cluj-Bucureşti este blocat!