Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ultima tactică a lui Vlad Pascu pentru a fi liber. Vrea să "îmbrăţişeze părinţii" şi să meargă la stomatolog şi psihiatru

A trecut aproape un an de când doi tineri au murit la 2 Mai, într-un accident care a îngrozit o ţară întreagă. Iar Vlad Pascu, cel care băut şi drogat, a zdobit mai multe destine, cere să fie eliberat din arest prevenitv pentru a-şi îmbărţişa familia. Aduce drept argumente motive medicale şi patru doctori care îi susţin cauza. Spune că "s-a pierdut psihic în nişte gânduri". Părinţii victimelor se tem că, dacă va fi lăsat în arest la domiciliu, tânărul va fugi din ţară. 

de Redactia Observator

la 14.08.2024 , 22:04

La cravată şi încătuşat. aşa a ajuns Vlad Pascu la şedinţa de judecată. La aproape un an de la accidentul în care, drogat şi băut, a spulberat doi tineri pe şoseaua care leagă Vama Veche de 2 Mai, acesta a cerut să fie eliberat.

Vlad Pascu cere să fie eliberat ca să-şi "poată îmbrăţişa părinţii"

"Tot ce îmi doresc e să îmi văd din nou familia, să îi iau în braţe. Am avut vizite doar la geam. Să mai fiu langă familie o lună, două de zile până îmi ispăşesc pedeapsa", spune Vlad Pascu.

Vezi și

"Vrea să fie eliberat, să-și îmbrățișeze părinții. Dar până acum de ce nu i-a îmbrățișat, cât a fost în libertate? Roberta și Sebi nu se mai întorc acasă ca noi, părinții lor, să-i îmbrățișăm", spune Livia Dragomir, mama Robertei.

Pe acelaşi subiect

Pascu a motivat că ar avea nevoie de tratament medical. Şi patru medici i-ar susţine cauza.

"De la stomatolog, internist, cardiolog, psihiatru. Nu e tocmai confortabil nici pentru mine.Tratez cu seriozitate toată treaba asta. M-am pierdut psihic în nişte gânduri", spune Pascu.

"Dispare din țară! Instantaneu! În secunda 2, da? Pentru că știm cine este familia Pascu!", spune tatăl Robertei.

"Este o persoană care s-a născut cu un singur rinichi, deci asta este afecțiunea. A solicitat anumite controale în afara rețelei de penitenciar", spune Alin Trandafirescu, avocatul lui Vlad Pascu.

Un alt argument folosit a fost dreptul la educaţie

"Nu pot să fac nimic nici în speţa cu educaţia în penitenciar până când o persoană nu e condamnată. E chiar mai greu decât în regim închis", mai spune Vlad Pascu.

Instanţa nu a fost impresionată de noile argumente şi a stabilit ca Pascu să rămână în arest preventiv. O decizie în dosar a fost amânată pentru data de 20 septembrie. După şedinţa de judecată, părinţii tinerei ucise au mers la locul accidentului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Ultima tactică a lui Vlad Pascu pentru a fi liber. Vrea să "îmbrăţişeze părinţii" şi să meargă la stomatolog şi psihiatru