Antena Meniu Search
x

Video Ultimele imagini cu băieţelul de 2 ani din Botoşani, înainte de dispariţie. Radu Aryan este de negăsit de aproape 24 de ore

Sunt căutări dramatice la această oră într-o pădure din judeţul Botoşani, după ce un copil de numai 2 ani a dispărut fără urmă acolo, de aproape 24 de ore. Băieţelul era în vizită la nişte cunoştinţe, împreună cu bunica când a plecat şi nu s-a mai întors. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care copilul intră singur în pădure, iar de atunci nu a mai fost văzut. Zona a fost periată toată noaptea de salvatori şi localnicii, însă fără rezultat, iar misiunea a fost reluată în această dimineaţă. Copilul este căutat inclusiv cu un elicopter. 

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 18:18

Vezi și

Polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, voluntari din comunitate şi localnicii din comuna Tudora, judeţul Botoşani, sunt în alertă de aproape 24 de ore, după ce un băiețel de numai 2 ani a dispărut fără urmă.

Copilul se afla cu bunica sa la o cunoștință când a părăsit casa şi s-a făcut nevăzut.

Văzând că nepoţelul ei nu mai apare, femeia a sunat la 112. Era duminică, în jurul orei 15.00. De atunci, copilaşul a fost căutat neîncetat, inclusiv în bezna nopţii. 

Ultimele imagini cu băieţelul din Botoşani, înainte de dispariţie

Pe acelaşi subiect

O cameră de supraveghere l-a suprins pe Aryan când mergea spre pădure, dispariţia celui mic fiind anunţată şi printr-un mesaj Ro-Alert.

La această oră, o armată de oameni cu câini de urmă, șenilate, ATV-uri și drone cu termoviziune îl caută pe băieţelul dispărut. 

Părinţii băieţelului, care muncesc în Anglia, au ajuns şi ei în această dimineaţă în ţară.

Radu Aryan are păr șaten închis, ochi căprui și ten măsliniu. La momentul dispariției, el purta o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe și adidași cu lumini la talpă. Autorităţile roagă cetățenii care dețin informații despre copil să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Ultimele imagini cu băieţelul de 2 ani din Botoşani, înainte de dispariţie. Radu Aryan este de negăsit de aproape 24 de ore