Antena Meniu Search
x

Video Ultimele secunde din viața femeii din Arad, înainte de a fi prinsă și trasă sub tramvai. Noi imagini au fost făcute publice

Continuă ancheta în cazul femeii ucise de un tramvai, în Arad, în timp ce încerca să coboare în staţie împreuna cu fiica ei, în scaun cu rotile. Între timp au apărut şi imaginile surprinse de camera de supraveghere din interiorul tramvaiului. Sunt filmate cu câteva secunde înainte de tragedie. Vatmanul este cercetat pentru ucidere din culpă şi are interdicţie să mai iasă pe traseu până la finalizarea cercetărilor. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 16.08.2023, 17:54

Vezi și

Sunt secundele dinaintea dezastrului. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere în interiorul tramvaiului se vede cum femeia stă liniștită pe scaun, iar când observă că urmează stația unde trebuie să coboare se ridică și așteaptă lângă ușa din mijloc. 

Ultimele secunde din viața femeii din Arad, înainte de a fi prinsă și trasă sub tramvai

Când garnitura oprește, poziționează acolo căruciorul în care era fetița ei. Mai departe vedem cum tramvaiul pleacă și cum se instalează groaza pe chiourile celorlalți călători care își dau seama ce s-a întâmplat. Iar ce s-a întâmplat trebuie să stabilească exact polițiștii care fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.

Vatmanul le-a spus superiorilor, inițial, că nu i-au funcționat martorii din bord, însă mai apoi a recunoscut că nu s-a mai uitat în oglinda laterală. Rudele femeii se pregătesc acum de înmormântare, victima se întorcea acasă din oraș, unde fusese să cumpere medicamente pentru fetița bolnavă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Ultimele secunde din viața femeii din Arad, înainte de a fi prinsă și trasă sub tramvai. Noi imagini au fost făcute publice