Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ultimul rămas bun! Cristian, directorul de școală din Tecuci care a intrat cu mașina într-un TIR, s-a despărțit pentru totdeauna de elevi într-o mare de flori

A ales o moarte violentă pentru a pune capăt unei vieți zbuciumate. În urma lui, Cristian, directorul de școală din Tecuci care a intrat cu mașina într-un TIR pe E85, a lăsat multă tristețe, dar și zeci de întrebări fără răspuns.

de Monica Palade

la 21.03.2023, 09:59

Nu a mai avut putere să mai treacă printr-o încercare. A vrut să moară cu orice preț, nu înainte de a trimite un mesaj de adio fostei soții pentru o ruga să aibă grijă de fiul lor. Singurul care, poate, ar mai fi putut să îl salveze din gândul întunecat al morții.

Ultimul rămas bun

Luni, pentru Cristian a fost ultimul bun rămas. Într-un sicriu acoperit, bărbatul a fost adus în curtea școlii, unde elevii și profesorii și-au luat adio de la el, într-o mare de lacrimi, flori și emoție. A iubit mult școala și pe cei mici, dar nu a fost suficient. Fostul director al școlii din Tecuci a fost apoi condus pe ultimul drum.

Reamintim, că vineri, la ora 18.00, Cristian a intrat în viteză într-un TIR care venea din sens opus, pe Drumul Morţii, E 85, la intersecţia Ciorani cu Pufești. Din mașina în care a rămas prizonier nu a mai rămas mai nimic. Impactul a fost devastator.

Pe acelaşi subiect

Mesajele de despărțire au continuat și pe rețelele de socializare: "E foarte greu de exprimat în cuvinte ce simțim noi în aceste momente...E de necrezut că vorbim despre Cristian la timpul trecut. A fost un exemplu de director, profesor, coleg și prieten. Ambițios și profesionist, s-a dedicat școlii, identificându-se total cu aceasta. A făcut-o să strălucească și a strălucit împreună cu ea. Trecerea aceasta bruscă ,,dincolo de orizont,, ne bulversează și ne întristează profund pe toți, oameni ai școlii sau nu...Îi vom păstra vie amintirea și va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre. Ne rugăm la Dumnezeu să-l ierte, să-l primească în Împărăția Sa și să-i dea liniște și odihnă veșnică. Rămas bun, Cristi!".

 "Odihnă veșnică, Cristian...Mesajul este profund....uneori parcurgem cățiva pași înapoi...dar greu pricepem de ce! Drum lin Domn, profesor! Dacă am învăța să iubim, nu am mai fi așa răi încât să criticăm o situație de care nici nu avem habar, să judeci o carte după copertă , înseamnă lipsă de cultură și respect! Dacă judeci oamenii, nu ai timp să iubești, Ar trebui să învățăm să-i privim pe oamenii,mai mult în lumina suferinței lor, și nu în funcție de căderea pe care au avut-o! Cât despre Dl. Cristian, se pot spune numai cuvinte de laudă, un om care cernea doar din privire bunătate și succes! Iar pentru cârcotași, nu uitați un lucru: în viață,esențiali sunt cei care contribuie la formarea ta ca om, cei care te îndrumă și îți oferă,pe lângă cunoștiințele de bază libertatea ta de a alege ce vei fi pentru viitor! Putem umple multe pagini cu aspecte ale activității sale ca profesor, chiar ca și om.....dar e mai bine să fii original și să lași să se așterne liniștea și lumina către cel care mai ieri, era prietenul tuturor, al copiilor fără posibilități, exigent și generos, strălucit și capabil să te formeze într-o lume plină de ură ! Drum lin spre liniște și lumină! Odihnă veșnică!"

"Drum lin către îngeri,domnule director!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ultimul rămas bun! Cristian, directorul de școală din Tecuci care a intrat cu mașina într-un TIR, s-a despărțit pentru totdeauna de elevi într-o mare de flori