Antena Meniu Search
x

Video Cristian, un director de școală din Tecuci, a murit la 37 de ani, după ce s-a izbit frontal de un TIR. În urmă cu un an posta un mesaj de adio pentru fiul său

Accident dramatic sau sinucidere? Sunt semne de întrebare la care anchetatorii trebuie să găsească răspunsuri. Cristian, un director de școală din Tecuci, și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier pe Drumul Morții, E 85.

de Monica Palade

la 18.03.2023, 08:27

Vezi și

La intersecția Ciorani cu Pufești, autoturismul în care se afla a intrat frontal într-un TIR condus de un cetățean turc. Un alt camion, condus tot de un turc, a încercat să evite impactul și a tras brusc de volan, răsturnându-se, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

În urmă cu un an scria un mesaj de adio pentru fiul său

Pentru șoferul de 37 de ani impactul a fost fatal. A rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii făcute armonică. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Cristian. În urmă cu un an, bărbatul posta pe pagina sa de Facebook un mesaj de rămas bun pentru fiul său.

„Ștefi

Pe acelaşi subiect

Dragul meu băiat...te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat și acum o fac definitiv pentru o lume fără suferință. ...Nu am fost în stare să fiu un tată bun pentru tine...Mami o să aibă grijă de tine și tati o să te vegheze de sus de la îngeri pentru tot restul vieții....Te iubesc dragul meu băiat!!!", era mesajul postat atunci de Cristian. Prietenii s-au îngrijorat și au dat alarma. Ulterior, profesorul s-a justificat că i-a fost spart contul.

„Astăzi la ora 18.00 Saj Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85 intersecția Ciorani cu Pufești,un autoturism și două tiruri implicate. La solicitare s-a deplasat două echipaje SAJ de urgență tip B 2,un echipaj smurd de prim ajutor și în echipaj de descarcerare. La accident se identifică 3 victime, 2 cetățeni turci, șoferii tirurilor implicate conștienți care nu necesită îngrijiri medicale.Soferul autoturismului sex masculin, 37 ani, este a treia victimă incarcerat,fara semne vitale,cu leziuni incompatibile cu viața”, au declarat SAJ Vrancea.

Vestea morții s-a răspândit printre apropiați, iar mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare. "Frățiorul meu iubit", "Doamne… Condoleante si multa putere!", "Dumnezeu să-l ierte și multă putere să treceți și peste acest necaz! Condoleanțe familiei îndurerate!", "Am ramas fara cuvinte. Mult prea trist. Condoleanțe si cat mai multa putere sa treceti peste!", "Odihna vesnica si voua alinare si putere".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cristian, un director de școală din Tecuci, a murit la 37 de ani, după ce s-a izbit frontal de un TIR. În urmă cu un an posta un mesaj de adio pentru fiul său