Antena Meniu Search
x

Video Un adolescent de 15 ani a intrat cu maşina furată de la tatăl său într-un copac, în Dolj. Momentul impactului surprins de o cameră de supraveghere

Un adolescent de 15 ani a intrat cu maşina furată de la tatăl său într-un copac în Băileşti, judeţul Dolj, Tânărul, care avea o concentrație de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, a ajuns la spital, informează reporterul Observator Cristina Oprea.

de Redactia Observator

la 27.03.2022, 18:34

Vezi și

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini, se vede cum tânărul, care conducea cu viteză a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin în pomul de pe marginea drumului.

Tatăl tânărului nu ştia că fiul său i-a luat maşina. Incidentul a avut loc sâmbătă seara. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Ce spun poliţiştii

Noaptea trecută, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Carpați, din localitate, un autoturism a lovit un copac de pe marginea parții carosabile.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii au identificat conducătorul auto, în persoana unui adolescent de 15 ani, din Băilești, care a fost ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicate. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că adolescentul ar fi sustras autoturismul care aparține tatălui său, fără acordul acestuia, pe care l-ar fi condus pe străzile A.I. Cuza și strada Carpați din localitate, unde a pierdut controlul volanului, lovind un copac din afara părții carosabile.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, furt în scop de folosință și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluție, prin unitatea de parchet competentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 15 ani a intrat cu maşina furată de la tatăl său într-un copac, în Dolj. Momentul impactului surprins de o cameră de supraveghere