Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 15 ani s-a sinucis în baia unui cămin din Bacău. Colegul lui l-a găsit spânzurat în cabina de duș. Dragostea l-ar fi împins spre moarte

Incident cutremurător în Bacău. Un adolescent de 15 ani și-a pus capăt zilelelor în baia căminului în care era cazat. Băiatul ar fi lăsat un mesaj prin care a explicat că s-a sinucis din dragoste.

de Redactia Observator

la 19.01.2024, 11:36

Vezi și

Nenorocirea s-ar fi petrecut noaptea trecută, într-un cămin din Bacău în care era cazat copilul. Descoperirea șocantă a făcut-o unul dintre colegii săi, care l-a găsit spânzurat în cabina de duș. 

S-a spânzurat de duș, în baia căminului

În mod șocant, adolescentul ar fi lăsat un mesaj pe telefon prin care îț expligă gestul extrem. O decepție în dragoste ar fi fost cea care l-a împins spre moarte.

"La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în locul de cazare al unei unități de învățământ din municipiul Bacău a fost găsit decedat un adolescent de 15 ani.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat într-o încăpere un tânăr de 15 ani, din comuna Stănișești, care nu prezenta semne vitale. Echipajul ambulanței a constatat decesul, trupul neînsuflețit fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a precizat IPJ Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 15 ani s-a sinucis în baia unui cămin din Bacău. Colegul lui l-a găsit spânzurat în cabina de duș. Dragostea l-ar fi împins spre moarte