Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un arădean condamnat acum 2 luni la 16 ani de închisoare pentru că a violat 6 copii, prins de polițiști în timp ce se plimba liber și liniștit pe stradă

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au prins un violator.

de Redactia Observator

la 17.11.2017 , 20:24

Un arădean condamnat acum 2 luni la 16 ani de închisoare pentru că a violat 6 copii, prins de polițiști în timp ce se plimba liber și liniștit pe stradă

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din orașului Sântana, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

"Polițiștii au depistat, pe raza localității Sântana, un bărbat de 59 de ani, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Chișineu Criș au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 16 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de viol“, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Arad.

Bărbatul a fost dus imediat în Penitenciarul Arad.

Articolul continuă după reclamă

Gheorghe Colompar, trimis în judecată de către procurori pentru săvârşirea a şase infracţiuni de viol, a fost condamnat de Judecătoria Chişineu Criş, în data de 21 septembrie, la 16 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor reţinute în sarcina sa, aplicându-i-se totodată pedepse complementare şi accesorii, constând în interzicerea unor drepturi.

Anchetatorii au stabilit că, în data de 2 martie 2017, în intervalul orar 20.30 – 22.00, inculpatul a întreţinut relaţii sexuale cu un număr de şase copii, cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani, respectiv sub ameninţarea unor violenţe şi profitând de vârsta persoanelor vătămate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Un arădean condamnat acum 2 luni la 16 ani de închisoare pentru că a violat 6 copii, prins de polițiști în timp ce se plimba liber și liniștit pe stradă