Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un autocar cu 40 de pasageri s-a răsturnat pe un drum din Vaslui. Planul roşu de intervenţie, activat: 6 persoane rănite

Un autobuz cu 40 de pasageri s-a răsturnat duminică în localitatea Costeşti, din judeţul Vaslui, fiind activat Planul roşu de intervenţie. Autocarul este răsturnat pe o parte, blocând o bandă a drumului european 581, Vaslui-Bârlad. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 26.11.2023, 13:43

Toate cele 40 de persoane au ieşit din autobuz, iar din informaţiile primite la acest moment 6 dintre acestea, conştiente, ar necesita asistenţă medicală, a transmis ISU Vaslui. Primele date de la faţa locului arată că în autovehicul se aflau 40 de persoane, cele mai multe dintre acestea ieşind din vehicul pe picioarele lor.

10 ambulanţe au fost trimise la faţa locului

Purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu a declarat pentru News.ro că la ora transmiterii acestei ştiri trei persoane primesc îngrijiri medicale la locul accidentului ceilalţi pasageri şi şoferul vor fi evaluaţi şi, în funcţie de constatări, se va decide dacă vor fi direcţionaţi către spitale. 

Având în vedere numărul mare de persoane implicate la locul accidentului au fost trimise 10 ambulanţe, un punct medical avansat, 3 autospeciale de stingere echipate cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, două echipaje de intervenţie şi comandă.

Planul roşu, activat

La ora transmiterii acestei ştiri planul roşu de intervenţie este activ, fiind desfăşurat punctul medical avansat, pentru evaluarea persoanelor implicate în accident.

”Localitatea Costeşti - accident rutier în care a fost implicat un autobuz. Pentru gestionarea eficientă şi asigurarea asistenţei medicale de urgenţă tuturor persoanelor implicate, la nivelul judeţului Vaslui a fost activat Planul roşu de intervenţie”, anunţă ISU Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Evenimente » Un autocar cu 40 de pasageri s-a răsturnat pe un drum din Vaslui. Planul roşu de intervenţie, activat: 6 persoane rănite