Antena Meniu Search
x

Un autocar cu 52 de pasageri a rupt un stâlp, la ieșirea din Vama Albița, în Vaslui. A fost pericol de explozie

Accident duminică seara în județul Vaslui. Un autocar cu 52 de pasageri a rupt un stâlp, la ieșirea din Vama Albița.

de Redactia Observator

la 05.09.2022, 13:41

Vezi și

Pompierii din Huși au intervenit duminică seara la un accident rutier produs la ieșirea din Vama Albița. În accident a fost implicat un autocar în care se aflau 52 persoane. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autocar avariat și un stâlp de electricitate rupt.

Pericol de explozie

Până la sosirea pompierilor, pasagerii din autocar ieșiseră. Una dintre persoanele aflate în autocar, o femeie în vârstă de 68 ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar după primirea primului ajutor a refuzat transportul la Spitalul Municipal Huși.

Din rezervorul autocarului se scurgea combustibil, astfel că pompierii militari au luat măsuri pentru oprirea scurgerilor asigurând în același timp măsurile PSI specifice în astfel de cazuri. La fața locului au fost prezente și echipaje ale distribuitorului zonal de energie electrică, echipaje care au asigurat reparațiile și realimentarea cu energie electrică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un autocar cu 52 de pasageri a rupt un stâlp, la ieșirea din Vama Albița, în Vaslui. A fost pericol de explozie