Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Brașov, pe un câmp dintre Râșnov și Tohan. Pilotul a murit

Un avion ultra uşor s-a prăbușit în această dimineaţă în județul Brașov, între localitățile Râșnov și Tohan. Pilotul, care era singur în aparat în momentul accidentului, a fost găsit inconștient, iar medicii au încercat să îi salveze viața. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.07.2023, 15:05

”Aparat de zbor prabuşit între localitatile Râşnov şi Tohan. În urma producerii evenimementului a rezultat o victimă de sex masculin, inconştientă. În acest moment i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, a transmis ISU Brașov. 

La faţa locului s-au deplasat elicopterul SMURD, un echipaj SMURD, o ambulanţă SAJ, 2 autospeciale de stingere, 1 echipaj de descarcerare.

Avion prăbuşit între Râșnov și Tohan. Pilotul a murit

Din păcate, bărbatul de 56 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

"Cu puțin timp în urmă, Poliția Orașului Zărnești a fost sesizată cu privire la faptul că un avion de mici dimensiuni, ultra ușor, s-ar fi prăbușit în apropierea DN 73, km 115 + 400, între localitățile Râșnov și Tohanu Nou, din județul Brașov. Din nefericire, pilotul, un bărbat de 66 de ani, din localitatea Râșnov, ce se afla singur în avion, a suferit leziuni incompatibile cu viața", a informat IPJ Bra;ov.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Brașov, pe un câmp dintre Râșnov și Tohan. Pilotul a murit