Antena Meniu Search
x

Video Un băieţel de 3 ani a căzut în gol de la etajul 3 al unui bloc din Galați. Mama era în bucătărie cu celălalt copil

Clipe de groază pentru o mamă din Galaţi. Femeia şi-a lăsat pentru câteva minute copilul de doar 3 ani singur în dormitor, iar acesta a ajuns pe perveazul geamului şi a căzut. Micuţul s-a prăbuşit de la etajul 3 al blocului în care locuia. Norocul său a fost o copertină care i-a amortizat căderea. Copilul a ajuns pe mâna medicilor cu un picioruş fracturat, însă este în afara oricărui pericol. 

de Redactia Observator

la 16.07.2023, 20:21

Vezi și

Un copil de 3 ani a căzut duminică dimineață de la etajul 3 al unui bloc din Galați. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Polițiștii din Galați au fost sesizați, prin apel la 112, de o femeie cu privire la faptul că fiul său de 3 ani ar fi căzut de la etajul 3, de la geamul dormitorului din apartamentul unde locuiesc.

Copilul a fost transportat de urgenţă la spital

Din verificările făcute de polițiști s-a stabilit că, în timp ce femeia se afla în bucătărie cu un alt copil, băiatul de 3 ani, rămas singur în dormitor, s-ar fi urcat pe un corp de mobilier, a ajuns la fereastră și a căzut în gol pe acoperișul balconului de la parter, relatează Mediafax.

La fața locului, echipajul de la Ambulanță i-a acordat copilului primul ajutor și l-a transportat în stare conștientă la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Galați.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs acest incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un băieţel de 3 ani a căzut în gol de la etajul 3 al unui bloc din Galați. Mama era în bucătărie cu celălalt copil