Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a fost la un pas de moarte, după ce un copac s-a prăbușit peste el. Intervenția rapidă a salvamontiștilor l-a salvat

Misiune de salvare contracronometru în Bistriţa-Năsăud. Un bărbat de 36 de ani a fost la un pas să-şi piardă viaţa, după ce un copac s-a prăbușit peste el. Acesta se afla într-o pădure, pe munte, într-o zonă greu accesibilă. Bărbatul a fost salvat după o intervenţie maraton a salvamontiştilor. 

de Redactia Observator

la 14.07.2022, 09:13

Vezi și

Bărbatul se afla pe munte, într-o pădure de pe raza localităţii Bistrița Bârgăului. Din senin, s-a trezit cu un copac peste el. 

Marius Rus, purt. cuv. ISU Bistrița-Năsăud: Echipajele de intervenţie au ajuns la victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 36 de ani. Au evaluat preliminar starea lui de sănătate şi l-au stabilizat. 

 A urmat apoi o operaţiune contracronometru. Cum zona era greu accesibilă, salvamontiştii au decis să-l evacueze pe bărbat pe cale aeriană. 

Marius Rus, purt. cuv. ISU Bistrița-Năsăud: A fost ridicată iniţial la aparatul de zbor cu troliul, din pădure, din zona respectivă, care era impracticabilă autospecialelor de intervenţie. 

Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde a rămas internat. Chiar dacă a suferit numeroase traumatisme, mai ales la nivelul coloanei vertebrale, bărbatul se află acum în stare stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat a fost la un pas de moarte, după ce un copac s-a prăbușit peste el. Intervenția rapidă a salvamontiștilor l-a salvat