Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost lovit cu toporul în cap, după o ceartă la un târg second-hand din Braşov

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost lovit în cap cu o coadă de topor, sâmbătă, într-un târg second-hand din Braşov.

Un bărbat a fost lovit cu toporul în cap, după o ceartă la un târg second-hand din Braşov

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost lovit în cap cu o coadă de topor, sâmbătă, într-un târg second-hand din Braşov, autorul faptei fiind prins după câteva ore, a informat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Braşov, Ionuţ Marin, printr-un comunicat de presă.

Anterior, bărbatul ar fi agresat verbal soţia şi copilul celui care l-a lovit.

'În 27 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unei altercaţii între două persoane într-un târg de bunuri second-hand. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a identificat victima, în vârstă de 33 de ani, în stare de inconştienţă, prezentând o plagă la nivelul capului. Verificările preliminare au condus la stabilirea semnalmentelor persoanei care ar fi comis fapta şi a autovehiculului utilizat pentru a părăsi locul evenimentului, indicii care au contribuit la identificarea autorului, în vârstă de 38 de ani. Poliţiştii au efectuat activităţi de căutare a autorului, acesta intrând în custodia poliţiei în jurul orei 17,00', potrivit sursei citate.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, în timpul audierii autorul recunoscând fapta.

Bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Braşov cu propunerea de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii în totalitate a circumstanţelor producerii evenimentului, a indicat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat a fost lovit cu toporul în cap, după o ceartă la un târg second-hand din Braşov