Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a găsit o mică avere într-un bancomat din Capitală. Poliţiştii vor să afle cui îi aparţin cei peste 7.500 de euro

O sumă uriasă de bani a fost găsită de un bărbat într-un bancomat din Capitală. Vorbim de nu mai puţin de 7.550 de Euro, bani rămași în fanta pentru depuneri a unui ATM. Întâmplarea a avut loc în urmă cu două zile.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 10.12.2021, 14:35

Vezi și

Povestea a început miercuri seară atunci când un bărbat, agent de vânzări, a mers la un bancomat din zona parcului Tineretului pentru a scoate salariul de pe card. A intrat în încăperea unde era bancomatul şi a găsit în fanta pentru depunere suma de 7.550 de euro. Cum trecuse de ora închiderii, nu mai erau angajaţi în sucursală. Bărbatul a cerut ajutorul unui poliţist dint-o intersecţie.

Acesta din urmă l-a îndrumat să meargă cu tot cu bani la secţia 14. Poliţiştii, uluiţi de suma mare de bani, au început cercetările, au notat seria fiecărei bancnote, au făcut poze la locul unde banii au fost găsiţi. Mai târziu, un alt bărbat a mers la secţia 14 şi a declarat că banii îi aparţin. Nu a primit suma de bani pentru că poliţiştii fac acum verificări pentru a vedea dacă acesta este proprietarul de drept al banilor.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat a găsit o mică avere într-un bancomat din Capitală. Poliţiştii vor să afle cui îi aparţin cei peste 7.500 de euro