Un bărbat a încercat să treacă prin vama Giurgiu cu 7 butelii cu freon. Scuza folosită în faţa poliţiştilor

De Redactia Observator.
Publicat: 25.06.2021, 17:52.
Actualizat: 25.06.2021, 17:58

Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au descoperit, în urma unui control făcut într-un autoturism, cantitatea de 84 de kilograme de substanţă periculoasă, tip R134A (freon), pe care un cetăţean român a încercat să o introducă ilegal în ţară, fără a deţine autorizaţie de transport, notează news.ro.

Un bărbat a încercat să treacă prin vama Giurgiu cu 7 butelii cu freon. Scuza folosită în faţa poliţiştilor

Facebook / Poliţia de Frontieră

"În cursul acestei nopţi, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat un control asupra unui autoturism care era condus de un cetăţean român, în vârstă de 46 de ani. În portbagajul mijlocului de transport au fost descoperite 7 butelii care conţineau, fiecare, 12 kilograme substanţă periculoasă, tip R134A (freon), pentru care şoferul nu deţinea autorizaţie de transport", a anunţat, vineri, Poliţia de Frontieră Giurgiu.

Astfel, poliţiştii de frontieră au cerut sprijin autorizat reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu–Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. Marfa, în valoare de 8.400 de lei, a fost preluată de aceştia. Bărbatul a declarat poliţiştilor faptul că a achiziţionat cele 7 butelii pentru consum propriu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește și: