Antena Meniu Search
x

Un bărbat a încercat să treacă prin vama Giurgiu cu 7 butelii cu freon. Scuza folosită în faţa poliţiştilor

Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au descoperit, în urma unui control făcut într-un autoturism, cantitatea de 84 de kilograme de substanţă periculoasă, tip R134A (freon), pe care un cetăţean român a încercat să o introducă ilegal în ţară, fără a deţine autorizaţie de transport, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 25.06.2021, 17:58

Un bărbat a încercat să treacă prin vama Giurgiu cu 7 butelii cu freon. Scuza folosită în faţa poliţiştilor
- Facebook / Poliţia de Frontieră

"În cursul acestei nopţi, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat un control asupra unui autoturism care era condus de un cetăţean român, în vârstă de 46 de ani. În portbagajul mijlocului de transport au fost descoperite 7 butelii care conţineau, fiecare, 12 kilograme substanţă periculoasă, tip R134A (freon), pentru care şoferul nu deţinea autorizaţie de transport", a anunţat, vineri, Poliţia de Frontieră Giurgiu.

Astfel, poliţiştii de frontieră au cerut sprijin autorizat reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu–Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. Marfa, în valoare de 8.400 de lei, a fost preluată de aceştia. Bărbatul a declarat poliţiştilor faptul că a achiziţionat cele 7 butelii pentru consum propriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat a încercat să treacă prin vama Giurgiu cu 7 butelii cu freon. Scuza folosită în faţa poliţiştilor