Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit ca un câine pe holul unui spital din Argeş: Singur şi abandonat de personalul instituţiei. "Scârbă de voi"

Ca un câine, abandonat, singur şi bolnav. Aşa şi-a găsit sfârşitul un bărbat din Costeşti, Argeş. Dar nu oriunde, ci pe holul unui spital, unde practic ar fi trebuit să primească ajutor.

de Monica Palade

la 30.12.2022, 18:16

Un bărbat a murit ca un câine pe holul unui spital din Argeş: Singur şi abandonat de personalul instituţiei. "Scârbă de voi" - Facebook

Imaginea cu el singur a fost postată pe un grup din Costeşti, alături de mesajul dur: "Acesta este spitalul nostru, oraşul Costeşti, la 4:30. Omul acesta zăcea mort pe holurile spitalului şi personalul spitalului dormea bubă. Scârbă de voi".

A murit singur şi abandonat

Surse din spital au declarat pentru Observator că bărbatul avea mai multe boli pe care nu le trata şi obişnuia să consume alcool. A venit în Urgenţă la Spitalul Costeşti, dar a refuzat să rămână internat şi a plecat. A revenit mai târziu. Cel mai probabil pentru că se simţea rău. Însă la un moment dat a căzut pe hol.

O femeie a fost cea care a anunţat personalul medical. Spitalul nu are un paznic, aşa că omul ar fi stat mult şi bine până să fie găsit. S-a declanşat o anchetă internă. Pentru că a fost o moarte naturală, poliţiştii nu au demarat nicio investigaţie. Bărbatului i s-au făcut manevre de resuscitare, dar nu a mai răspuns la ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit ca un câine pe holul unui spital din Argeş: Singur şi abandonat de personalul instituţiei. "Scârbă de voi"