Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit după ce a căzut în gol de la 6 metri, în Neamţ. Biciclistul a ignorat mesajele de avertizare ale unui şantier în lucru

Un bărbat de 69 de ani a murit, marți seara, după ce ar fi căzut de pe o punte pietonală, de la o înălțime de 6 metri, în Piatra Neamț.

de Redactia Observator

la 29.11.2023, 10:18

- Shutterstock

Polițiștii din Piatra-Neamț au fost sesizați, marți seara, de un bărbat cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe o punte pietonală și ar fi decedat.

Din primele cercetări făcute de polițiști a rezultat că un bărbat de 69 de ani, din Piatra-Neamț, care mergea pe o bicicletă, ar fi trecut de gardul de delimitare al unui șantier în lucru, ce era îngrădit cu plase metalice și mesaje de avertizare, ar fi pătruns pe puntea pietonală, căzând în gol de la o distanță de aproximativ 6 metri.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului, potrivit Mediafax. Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit după ce a căzut în gol de la 6 metri, în Neamţ. Biciclistul a ignorat mesajele de avertizare ale unui şantier în lucru