Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit în Bacău, în urma unui puternic incendiu de vegetație. Patru echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Incendiu puternic de vegetaţie în satul Caraclău, din Bacău. La faţa locului, pompierii au găsit un bărbat în stare inconştientă, declarat decedat ulterior.

de Redactia Observator

la 17.07.2023, 16:53

Pompierii din Bacău au intervenit luni pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs în satul Caraclău. La fața locului, a fost găsit și un bărbat inconștient, care a murit.

Incendiu de vegetaţie în Caraclău: un bărbat a murit

Pompierii din Bacău au fost solicitați să intervină luni în satul Caraclău, în urma unui apel primit la 112, care anunța producerea unui incendiu de vegetație uscată. La locul indicat, s-au deplasat patru autospeciale de stingere, ambulanța SMURD și o ambulanță SAJ.

"În cursul acestei zile, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în coma Bârsănești, sat Caraclău, în urma unui apel primit în dispeceratul integrat ISU-SAJ, care anunța producerea unui incendiu de vegetație uscată. La locul indicat, s-au deplasat patru autospeciale de stingere, ambulanța SMURD și o ambulanță SAJ. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ  4 hectare vegetație uscată, mărăciniș, lan de grâu și cultură viticolă, în focare izolate. La fața locului, a fost identificată o victimă de sex masculin, în stare inconștientă", potrivit ISU Bacău.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 4 hectare de vegetație uscată, mărăciniș, lan de grâu și cultură viticolă, în focare izolate.

La fața locului, a fost identificată și o victimă în stare inconștientă. Bărbatul nu răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit în Bacău, în urma unui puternic incendiu de vegetație. Patru echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor