Antena Meniu Search
x

Teribil incident în Prahova, unde doi tineri au căzut de la şase metri înălţime. Unul dintre ei a murit

Un bărbat a murit şi un altul este în stare gravă la spital după ce au căzut de la o înălţime de 6 metri!

Vezi și

Un bărbat a murit şi un altul este în stare gravă la spital după ce au căzut de la o înălţime de 6 metri! Oamenii reparau acoperişul Casei de Cultură din localitatea prahoveană Breaza, aflată în proces de reabilitare.

Cei doi muncitori lucrau la renovarea Centrului Cultural din Breaza. Din senin, schela pe care erau căţăraţi s-a prăbuşit. Pentru unul dintre muncitori, în vârstă de 36 de ani, medicii nu au mai putut face nimic. Cel de-al doilea - în vârstă de 34 de ani - a fost dus de urgenţă la spitalul din Ploieşti. 

În acest caz, a fost deschis la poliţie un dosar penal pentru neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. În paralel se desfăşoară şi o altă anchetă a Parchetului, cât și una a Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova. Bărbatul de 34 de ani, care a supravieţuit, are o fractură la coloană, acum este însă în stare stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Teribil incident în Prahova, unde doi tineri au căzut de la şase metri înălţime. Unul dintre ei a murit