Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a murit sub privirile unui copil de 8 ani, după ce s-a răsturnat cu scuterul într-un şanţ, în Argeş. Nu avea permis de conducere

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, care conducea un moped pe un drum judeţean din Argeş, a murit, iar un copil de opt ani a fost rănit după ce mopedul a derapat şi a intrat într-un şanţ. Verificările făcute de poliţişti arată că bărbatul nu avea permis de conducere.

de Redactia Observator

la 23.06.2024 , 18:24

Copilul a fost rănit - Shutterstock

Accidentul rutier a avut loc duminică după amiază, în localitatea argeşeană Răteşti.

Copilul a fost transportat la spital

”Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Răteşti, care conducea un moped pe DJ 702G, pe raza localităţii de domiciliu, circulând dinspre Tigveni spre Răteşti, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în şanţ. În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 30 de ani, iar un minor de 8 ani, din Răteşti, pasager pe moped, a suferit leziuni, fiind preluat de un echipaj medical şi transportat la spital”, informează Poliţia judeţeană Argeş.

Articolul continuă după reclamă

Timp de câteva zeci de minute echipajele medicale trimise la locul accidentului au făcut manevre de resuscitare bărbatului, însă fără rezultat.

Verificările făcute de poliţişti arată că bărbatul nu figura ca posesor de permis de conducere, iar mopedul nu figurează ca înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Evenimente » Un bărbat a murit sub privirile unui copil de 8 ani, după ce s-a răsturnat cu scuterul într-un şanţ, în Argeş. Nu avea permis de conducere