Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost prins sub roţile tramvaiului, pe Şoseaua Viilor din Capitală

Accident dramatic duminică după-amiază în Capitală. Un bărbat a murit sub roţile tramvaiului, pe Şoseaua Viilor.

Un bărbat a murit sub roţile tramvaiului, pe Şoseaua Viilor din Capitală

UPDATE 19:45: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov revine cu precizări legate de bărbatul lovit de un tramvai pe Şoseaua Viilor din Capitală, afirmând că acesta a fost resuscitat şi transportat la spital. Iniţial, ISU anunţase că bărbatul "a suferit răni incompatibile cu viaţa"

Reprezentanţii ISU au transmis iniţial că bărbatul a fost scos de sub tramvai fără semne de viaţă, iar ulterior au revenit cu precizări.

"Bărbatul are 60 de ani şi a fost scos de sub tramvai în stop cardio-respirator. După mai multe manevre de resuscitare ce au durat câteva zeci de minute, bărbatul a prezentat semne vitale, astfel că a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni", a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.

Incidentul a avut loc pe Şoseaua Viilor, la intersecţia cu strada Dr. Constantin Istrati, unde bărbatul a fost prins sub toţile unui tramvai.

Pe acelaşi subiect

La faţa locului au acţionat Detaşamentul de Salvatori, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD cu medic.

---------------------------------------------------------------

Accident dramatic duminică după-amiază în Capitală. Un bărbat a murit sub roţile tramvaiului, pe Şoseaua Viilor.

Victima, un bărbat în jur de 45 de ani, a fost surărinsă de tramvai şi târâtă sub roţi la intersecţia cu strada Constantin Istrati. Au intervenit trei autospeciale, inclusiv descarcerare şi Smurd.

"Persoana a fost extrasă de sub tramvai. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 45 de ani. Are răni incompatibile cu viaţa. Evenimentul s-a petrecut în dreptul staţiei de tramvai. Nu cunoaştem cauza.", a anunţat Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Un bărbat a fost prins sub roţile tramvaiului, pe Şoseaua Viilor din Capitală