Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat care mergea cu mâna scoasă pe geam a fost lovit frontal de un autoturism, în Vâlcea. Brațul i-a fost smuls din umăr

Accident cumplit, duminică, pe DN 67B, în judeţul Vâlcea. Un bărbat care mergea cu mâna scoasă pe geamul deschis al maşinii, a fost lovit frontal de un alt autoturism. Victima a fost aruncată din mașină, iar brațul i-a fost smuls din umăr. 

de Cristina Dimulescu

la 20.06.2022, 14:51

Vezi și

Incidentul s-a petrecut în comuna Livezi, din judeţul Vâlcea, iar în accident au fost implicate două maşini.

Autoturismul în care se afla bărbatul căruia i-a fost smuls braţul era condus de soţia acestuia, fiind rănită şi ea în urma impactului, iar în cel de-al doilea erau 5 oameni care s-au ales doar cu o sperietură zdravănă. 

Cea de-a doua victimă a fost stabilizată şi a fost transportata la CPU Horezu de echipajul SMURD, precizează ISU Vâlcea.

Bărbatul cu braţul smuls a ajuns la un spital din Bucureşti 

Pentru salvarea bărbatului cu brațul smuls a fost solicitat elicopterul SMURD Dolj, iar mai apoi, acesta a fost preluat de Spitalul Bălceşti, unde a fost dus pentru stabilizare. El a fost transportat la un spital din București, acolo unde medicii au încercat să îi salveze braţul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un bărbat care mergea cu mâna scoasă pe geam a fost lovit frontal de un autoturism, în Vâlcea. Brațul i-a fost smuls din umăr