Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 36 de ani din Galați s-a înjunghiat în inimă după ce a pierdut salariul la păcănele. A lăsat în urmă un copil și o soție îndoliată

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Galați a decis să-și ia zilele, după ce a pierdut tot salariul la păcănele. Lucra ca agent de pază, era căsătorit şi avea un copil. Paramedicii chemați în ajutor au făcut tot posibilul pentru a-l salva, însă rănile provocate erau mult prea grave.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 09:23

jocuri de noroc
Un bărbat de 36 de ani din Galați s-a înjunghiat în inimă după ce a pierdut salariul la păcănele. A lăsat în urmă un copil orfan și o soție îndoliată - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Potrivit Monitorului de Galați, tragedia s-a produs pe strada Anghel Saligny din municipiul Galaţi. Supărat că a pierdut tot salariul la jocurile de noroc, chiar înainte de Crăciun, bărbatul a decis să se înjunghie în zona inimii. Din primele informații, la momentul tragediei acesta se afla acasă, cu soția, iar gestul extrem ar fi venit pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Galaţi care au ajuns la locul incidentului au făcut tot posibilul să-l ţină în viaţă, însă, din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. La fața locului au ajuns și polițiștii, care au deschis un dosar penal pentru a clarifica cu exactitate circumstanțele în care s-a produs nenorocirea. Bărbatul în vârstă de 36 de ani lucra ca agent de pază. În urma lui au rămas un copil orfan de tată și o soție îndoliată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 36 de ani din Galați s-a înjunghiat în inimă după ce a pierdut salariul la păcănele. A lăsat în urmă un copil și o soție îndoliată