Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 36 de ani, împuşcat mortal la o partidă de vânătoare de fazani, în Timiş

Un bărbat de 36 de ani a fost împuşcat mortal la o partidă de vânătoare de fazani, în Timiş. Incidentul a avut loc în zona localităţii Livezile.

de Monica Palade

la 12.02.2022, 12:42

Un bărbat de 36 de ani, împuşcat mortal la o partidă de vânătoare de fazani, în Timiş - Shutterstock

Victima şi vânătorul se îndepărtaseră de restul grupului împreună cu câinii. Cei doi participau la o vânătoare legală de fazani. La un moment dat, unul dintre vânători a observat mişcare, a crezut că este vreun animal şi a tras, informează reporterul Observator Iulia Pop. 

Bărbatul de 36 de ani a fost împuşcat în zona pieptului. La faţa locului a fost chemat şi un elicopter SMURD, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a murit. Toţi participanţii aveau armele deţinute legal.

Ce spun poliţiştii

Polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă.

În urma incidentului, bărbatul a decedat. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 36 de ani, împuşcat mortal la o partidă de vânătoare de fazani, în Timiş