Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 37 de ani a căzut în gol 7 metri, din parcarea unui mall din Timişoara. Ieşise la ţigară şi vorbea la telefon când s-a dezechilibrat

Un bărbat de 37 de ani a căzut în gol aproximativ 7 metri, de la un etaj superior al parcării unui mall din Timişoara, unde ar fi ieşit să fumeze o ţigară şi să vorbească la telefon. Neatent, acesta ar fi alunecat şi a căzut. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital.

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 11:13

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital - Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a căzut de la o înălţime de 7 metri, din parcarea unui mall din Timişoara. El a fost transportat de urgenţă la spital.

A căzut 7 metri, în parcarea unui mall din Timişoara

”La data de 1.02.2024, în jurul orei 07:20, poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 37 de ani, ar fi căzut în gol, de la o înălţime de 7 metri, din parcarea unei complex comercial, din Piaţa Consiliul Europei din Timişoara”, a transmis IPJ Timiş.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe acelaşi subiect

Ar fi ieşit la ţigară şi vorbea la telefon, neatent

Surse din anchetă spun că bărbatul este muncitor în construţii şi la un moment a ieşit să fumeze o ţigară şi vorbea la telefon. Din neatenţie a alunecat, s-a dezechilibrat şi a căzut de la 7 metri.

Inspectorii ITM urmează să declanşeze o anchetă pentru a stabili în ce condiţii s-a petrecut accidentul. De asemenea, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 37 de ani a căzut în gol 7 metri, din parcarea unui mall din Timişoara. Ieşise la ţigară şi vorbea la telefon când s-a dezechilibrat