Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat de 40 de ani din Mehedinţi a murit după ce a fost lovit de o maşină în timp ce mergea pe marginea drumului

Ar ar fi încercat să evite o groapă plină cu apă şi a intrat prea mult pe partea carosabilă. A fost izbit în plin de un şofer care nu l-a mai putut evita.

de Redactia Observator

la 12.04.2019 , 12:21

Ar ar fi încercat să evite o groapă plină cu apă şi a intrat prea mult pe partea carosabilă. A fost izbit în plin de un şofer care nu l-a mai putut evita.

Accidentul s-a produs pe în dreptul localităţii Halânga, pe drumul naţional ce leagă Drobeta Turnu Severin de Târgu Jiu. Bărbatul plecase pe jos către casă şi mergea pe marginea drumului. La un moment dat ar fi vrut să evite o groapă din asfalt care era plină cu apă şi a intrat pe partea carosabilă. Un şofer de 70 de ani nu a mai putut evita impactul.

La faţa locului au sosit ambulanţa şi poliţia, după ce martorii au sunat la 112. Medicii, însă, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul lovit.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Un bărbat de 40 de ani din Mehedinţi a murit după ce a fost lovit de o maşină în timp ce mergea pe marginea drumului