Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 48 de ani a ajuns la spital, după ce o camionetă care transporta lemne s-a răsturnat într-o curte din Gorj

Un bărbat a fost rănit și ajuns la spital, după ce o camionetă care transporta lemne s-a răsturnat , vineri, în curtea unei case din Plopşoru, judeţul Gorj. 

de Redactia Observator

la 28.04.2023, 22:15

Un bărbat de 48 de ani a ajuns la spital, după ce o camionetă care trasnporta lemne s-a răsturnat într-o curte din Gorj
Un bărbat de 48 de ani a ajuns la spital, după ce o camionetă care trasnporta lemne s-a răsturnat într-o curte din Gorj - IPJ Gorj

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Poliţia oraşului Turceni a fost sesizată despre faptul că o autoutilitară încărcată cu material lemnos s-a răsturnat în curtea unui imobil din comuna Plopşoru.

”Poliţiştii au stabilit că un bărbat de 29 de ani, din comuna Bâlteni, a condus pe DN 66 o autoutilitară încărcată cu material lemnos, iar în dreptul unui imobil din comuna Plopşoru, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard. În urma coliziunii, materialul lemnos s-a răsturnat, lovind un bărbat de 48 de ani, din comuna Plopşoru”, a transmis IPJ Gorj.

Bărbatul lovit a fost transportat la spital

Bărbatul lovit a fost transportat la spital. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El avea aviz de însoţire pentru materialul lemnos transportat, fiind efectuate verificări împreună cu organele silvice.

Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 48 de ani a ajuns la spital, după ce o camionetă care transporta lemne s-a răsturnat într-o curte din Gorj