Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un bărbat de 51 de ani, la un pas de moarte pentru o fotografie. A căzut în gol de la 6 metri în Cheile Bicazului

De dragul unor fotografii spectaculoase în Cheile Bicazului, un bărbat de 51 de ani şi-a pus viaţa în pericol. A căzut în gol 6 metri, de pe o stâncă în albia râului Bicaz. Victima a fost transportată la spital, iar poliţiştii au deschis o anchetă. 

de Clara Mihociu

la 08.07.2024 , 14:22

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical din Neamț, iar ulterior cu un elicopter SMURD, a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Brașov. Polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru a stabili, cu exactitate, cum s-a produs acest accident.

A căzut de la 6 metri înălţime

Bărbatul de 51 de ani este în continuare internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Braşov, cu multiple traumatisme, într-o stare destul de gravă.

Vezi și

Apelul la 112 s-a făcut seara trecută, în jurul orei 19.00, acesta căzuse de la o înălţime de 6-7 metri de pe o stâncă în timp ce încerca să facă o fotografie. Se afla împreună cu familia sa în zona turistică de la Cheile Bicazului, chiar în zona unde se află magazinele cu produse artizanale.

La momentul respectiv, după ce s-a sunat la 112, la faţa locului au venit mai multe echipaje de prim-ajutor, atât de la pompieri, cât şi de la ambulanţă şi s-a solicitat şi sprijinul elicopterului, care a venit de la Braşov. A fost folosită o targă-lopată pentru a fi scos din albia râului şi apoi a fost predat echipajului de prim-ajutor de pe ambulanţă şi dus apoi către elicopter. S-a deschis în acest caz şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un bărbat de 51 de ani, la un pas de moarte pentru o fotografie. A căzut în gol de la 6 metri în Cheile Bicazului