Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 56 de ani a luat foc într-o centrală dezafectată, în timp ce încerca să se încălzească, în Piatra Neamţ

Tragedie în Piatra Neamţ. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a luat foc, marţi seară, într-o centrală dezafectată, în timp ce încerca să se încălzească, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 22:22

Un bărbat de 56 de ani a luat foc într-o centrală dezafectată, în timp ce încerca să se încălzească, în Piatra Neamţ
Un bărbat de 56 de ani a luat foc într-o centrală dezafectată, în timp ce încerca să se încălzească, în Piatra Neamţ - IPJ Neamț

”La data de 28 martie a.c., în jurul orei 19:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi prin apel de urgenţă, cu privire la faptul că, pe strada Progresului, într-o centrală dezafectată, se află o persoană care este cuprinsă de flăcări”, a transmis, marţi seară, IPJ Neamţ.

Bărbatul de 56 de ani a luat foc încercând să se încălzească

Echipajele medicale ajunse la faţa locului nu au putut salva persoana, aceasta fiind deja carbonizată. 

Sursa citată a precizat că, în umra averificărilor, poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din localitatea Alexandru cel Bun.

”Bărbatul în cauză ar fi luat foc, încercând sa se încălzească. Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 56 de ani a luat foc într-o centrală dezafectată, în timp ce încerca să se încălzească, în Piatra Neamţ